Kolbásszal töltött burgonya
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 10 db nagy szemű főtt burgonya
- 1 szál lángolt kolbász
- 1 egész tojás (nem szükséges)
- 2 dl tejföl
- só
Elkészítés
Egy nagyobb edényben felteszünk főni vizet. Amikor felforrt, megfőzzük benne a burgonyát 40 perc alatt. Miután kicsit hűltek, hosszában félbevágjuk, a belsejébe üregeket vájunk. A kolbásznak a bőrét lehúzzuk, megdaráljuk, összekeverjük a tejföl felével és az egész tojással. Sózni nem szükséges, mert a kolbász elég sós. Megtöltjük a burgonyákat, és előmelegített sütőben készre sütjük. Tejföllel tálaljuk. Ne vájjuk túlságosan ki, mert kicsit sósnak tűnik a kolbász miatt.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.